Selectează o Pagină

Proiectii si Gobo-uri personalizate

AS Lightning este primul producator si vanzator direct de gobo-uri din Romania, atat pentru iluminat de divertisment, cat si pentru evenimente speciale. Suntem specializati in fabricarea gobo-urilor pentru evenimente corporate, lansari de produse, prezentari fashion, expozitii, concerte, nunti, etc.

Putem realiza gobo-uri din sticla cu o reprezentare fina a imaginilor, atat monocrome, cat si color.

Produsele noastre sunt fabricate din sticla borosilicata cu un strat mat special, care in urma proceselor de realizare si proiectare, evidentiaza si cele mai mici detalii. Gobo-urile din sticla sunt recomandate in general pentru instalatiile de lunga durata, deoarece ele sunt capabile sa reziste la temperaturi inalte, fara ca imaginea sa devina distorsionata in timp.

Ce este un Gobo?

Termenul „gobo” este un sablon personalizat din metal sau sticla care lasa lumina sa treaca prin el pentru a proiecta o imagine pe o suprafata si este plasat inauntru sau in fata unei surse de lumina, pentru a controla forma luminii emise. Aceste sabloane (gobo-uri) sunt de obicei folosite cu ajutorul proiectoarelor de scena pentru a manipula forma luminii proiectata pe un spatiu sau pe un obiect. Cuvantul gobo deci a ajuns sa se refere, in general, la orice dispozitiv care produce modele de lumina si umbre si care este amplasat in „punctul de focalizare” , adica intre sursa de lumina si lentile ( sau a sistemelor optice). Aceasta destinatie de plasare este foarte importanta, deoarece permite un model cu margini clare si precise care urmeaza sa fie proiectate (pentru logo-uri, detalii fine, arhitectura, imagini fotografice, etc).

 

Comanda Online

Contact

15 + 9 =